IMAGINI ÎNFIORĂTOARE / TRAGEDIE RUTIERĂ. TÂNĂR MORT PE LOC, ÎN MAȘINA ZDROBITĂ DE COPACI

de Cuget Liber Marţi, 02 Mai 2017 3403
Scene înfiorătoare s-au petrecut în apropiere de Hațeg. Un tânăr de 34 de ani a murit după ce a lovit cu mașina doi copaci. Bărbatul conducea cu viteză excesivă, deși nu avea permis de conducere.

SURSA FOTO: Gabriel Andriș. via adevarul.ro
Adrian Lut, un tânăr de 34 de ani, din Hațeg, a murit în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Național 68 Hațeg – Caransebeș. Bărbatul conducea o Honda Civic, dinspre Totești spre Hațeg, iar dar din cauza vitezei, la intrarea în orașul Hațeg, pe o porțiune de drum în aliniament, a pierdut controlul direcției și a ieșit în decor. "Autoturismul a izbit doi copaci aflați pe marginea drumului național. În urma impactului, șoferul a decedat. Polițiștii au stabilit că victima nu deținea permis auto", a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, citat de adevarul.ro


SURSA FOTO: adevarul.ro
Mașina a fost spulberată în urma accidentului, au relatat martorii tragediei. Recent, un alt tânăr hunedorean a decedat în urma unui accident provocat în împrejurări asemănătoare. Aflat la volanul unui autoturism BMW, șoferul de 21 de ani a pierdut controlul volanului pe șoseaua Deva – Hunedoara, și a izbit un stâlp, impactul fiind fatal, mai notează aceeași sursă. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei