Incendiu izbucnit de la un coș de fum defect

de Andreea ILIESCU Joi, 31 Ianuarie 2013 900
Pompierii de la ISU Dobrogea au fost sesizați, azi noapte, cu privire la faptul că o casă din localitatea Darabani a luat foc. 
Militarii s-au chinuit mai bine de două ore pentru lichidarea incendiului de pe strada Bisericii. Focul a mistuit 200 de metri pătrați din acoperișul casei. Militarii spun că cel mai probabil focul a izbucnit de la un coș de fum defect sau neizolat corespunzător. 
Din fericire, nu au existat victime.
 
"Cetățenii trebuie să își verifice sobele, centralele termice și coșurile de evacuare a fumului și gazelor fierbinți, pentru a preveni eventualele incidente cauzate de defecțiuni tehnice și evitarea inhalării de fum și gaze toxice. De asemenea, ar trebui să utilizeze mijloacele de încălzire fără defecțiuni sau improvizații pentru încălzirea locuințelor și să nu suprasolicite instalația electrică din locuință sau de la locul de muncă. În plus, aceștia trebuie să păstreze o distanță de siguranță între mijloacele de încălzire și materialele combustibile", a declarat Paula Anghel, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei