Incendiu la Penitenciarul Rahova, unde este închis și Liviu Dragnea

de Cuget Liber Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019 171
Incendiu la spitalul Penitenciarului Rahova, unde este închis și Liviu Dragnea. Trei deținuți au incendiat o saltea. A fost evacuat tot etajul trei al unității medicale din spital.

Patru polițiști de penitenciare au fost transportați la o unitate spitalicească pentru investigații suplimentare, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol, după ce trei deținuți aflați în custodia Penitenciarului-Spital București Rahova au incendiat sâmbătă o saltea, potrivit unei informări de presă postate pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

La nivelul unității a fost declanșată o verificare internă în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului, deținuții implicați urmând a fi cercetați disciplinar.

Unul dintre cei trei deținuți implicați în incidentul de la Penitenciarul-Spital București Rahova a fost transportat la o unitate spitalicească, potrivit unei informări de presă postate pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

Potrivit sursei citate, internarea a fost efectuată "în vederea efectuării unor investigații medicale suplimentare și a asigurării unei stări optime de sănătate".

La nivelul unității a fost declanșată o verificare internă în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului, deținuții implicați urmând a fi cercetați disciplinar, transmite Agerpres.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei