Incident la bordul unui avion Blue Air. Un pasager a încercat să intre peste piloți

de Cuget Liber Miercuri, 28 Martie 2018 309
Incident la bordul unui avion Blue Air. Un barbat a încercat să intre în cockpit în timpul zborului de aseară dintre Birmingham și București. Deoarece comportamentul pasagerului a degenerat, acesta a fost imobilizat până la aterizare, informează Realitatea TV.

Potrivit Blue Air, avionul care a decolat de pe Aeroportul Birmingham (Regatul Unit) la ora locală 17.42 și a aterizat, conform programului de zbor, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București la ora locală 22.24, unul dintre pasageri a avut un comportament neadecvat, cu semne de nervozitate și limbaj incoerent.
Respectând procedurile, comandantul a anunțat autoritățile de pe aeroportul Otopeni. În tot acest timp, pasagerul nu a dat semne de violență față de echipaj, ori alți pasageri. Întrucât comportamentul pasagerului în vârstă de 27 de ani a continuat să se deterioreze și respectând procedurile în vigoare, echipajul a decis imobilizarea și plasarea lui în partea din spate a cabinei, menționează sursa citată.
Pasagerul nu a opus rezistență, nu a existat panică la bord în niciun moment, întreaga situație fiind gestionată cu maxim de profesionalism de echipajul nostru experimentat și bine pregătit, precizează Blue Air, scrie realitatea.net

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei