INCREDIBIL / Cultură de cannabis în centrul CONSTANȚEI

de Cuget Liber Miercuri, 13 Iunie 2012 359
Cultură de cannabis chiar în centrul orașului Constanța. Descoperirea a fost făcută de o echipă Realitatea TV, care a sunat imediat la poliție. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili dacă plantele au fost sau nu cultivate pentru a fi vândute.Nimeni nu a anunțat până în acest moment că în această zonă există o plantație de cannabis așa că vom suna la 112 să vedem ce se întâmplă și poate că cineva de la poliție va veni să adune toată această cultură de cannabis. În scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj al poliției, dar și ofițeri de la Biroul de combatere a crimei organizate.
Locuitorii din zonă au observat plantele, dar nu s-au gândit nicio clipă că ar putea fi vorba de o cultură de cannabis. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. "În urma sesizării reporterului Realitatea TV ei fac cercetări să vadă dacă e vorba de o cultură spontană sau de plante crescute și îngrijite , fapt în care vorbim de o faptă de natură penală", a spus Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.Pentru ca plantele să nu ajungă pe piață, plantația de cannabis va fi distrusă.
 
Taguri

Comentează știrea

Fonduri UE
13 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei