JAF armat la Constanța / Poliția cere ajutor pentru prinderea autorilor

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 20 Ianuarie 2012 1045
Ofițerii Poliției Municipiului Constanța îi caută, în continuare, pe cei doi suspecți care au jefuit, aseară, un magazin alimentar din cartierul Km 4 - 5.
În jurul orei 20,00, doi tineri, care aveau fețele acoperite, au intrat în magazinul alimentar de pe strada Nicolae Grindeanu și au amenințat-o pe vânzătoare cu un pistol. Polițiștii sunt de părere, având în vedere descrierea făcută de femeie, că pistolul era de jucărie.
Femeia s-a speriat, s-a ascuns sub tejghea, moment în care suspecții au luat sertarul în care se aflau banii și au fugit. Sertarul a fost găsit, ulterior, la aproximativ 300 de metri de magazinul jefuit.
Potrivit polițiștilor, tânărul care a amenințat-o pe femeie are în jur de 1,75 metri înălțime, este slab, și purta un fes negru, un fular alb tras până aproape de ochi, o geacă neagră și pantaloni blue jeans deschiși la culoare. Persoanele care pot furniza informații privind acest tânăr, dacă l-au văzut, ieri seară, sunt rugate să contacteze Poliția Municipiului Constanța, numărul de telefon 0241/611.364 sau 0241/502.604.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei