Jandarmii asigură meciul Viitorului

de Andra RAFTU Marţi, 25 August 2015 124
Militarii Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța se vor afla, astăzi, pe Stadionul "Orășenesc" din Ovidiu unde va avea loc meciul de fotbal dintre echipele F.C. Viitorul II și Dunărea Călărași. Evenimentul sportiv din cadrul Cupei României la fotbal va înepe la ora 17.30, iar jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică. De asemenea, în perioada 26-29 august jandarmii vor participa la manifestarea "Dobroge mîndră grădină", din Albești.
Jandarmii constănțeni recomandă participanților: respectarea indicațiilor forțelor de ordine și evitarea implicării în conflicte de orice natură; evitarea purtării la vedere a obiectelor de valoare ce pot atrage atenția; acordarea unei atenții deosebite copiilor care se pot rătăci cu ușurință în mulțime. "Reamintim tuturor cetățenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte", se arată într-un comunicat remis de jandarmi.
Taguri

Comentează știrea

Alina
25 august 2015
Liber la castiguri

Liber la castiguri! Vrei cu adevarat sa castigi bani? Vrei mai multa siguranta pentru viitorul tau? Te asteptam in cel mai dinamic program de colaborare online la domiciliu, in timpul liber! Aici ai sansa unica si serioasa de a-ti completa rapid veniturile lunare! Trebuie doar sa ne contactezi cat mai repede posibil la adresa noastra de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei