Week-end-ul trecut, Județul Constanța a fost împânzit de polițiști

de Andreea ILIESCU Luni, 08 Octombrie 2012 902
Polițiștii constănțeni au efectuat, week-end-ul trecut, razii de amploare în tot județul Constanța, pe linia prevenirii faptelor cu violență și asupra conducătorilor auto. În urma activităților, oamenii legii au constatat 19 infracțiuni și au reținut 12 persoane pentru cercetări amănunțite. 

Activitatea polițiștilor constănțeni a început vineri, 5 octombrie, la Murfatlar, mergând pe linia combaterii faptelor cu violență. Oamenii legii au controlat 12 magazine alimentare, unde au legitimat 27 de persoane, dintre care cinci au fost duse la secția de poliție, în vederea continuării cercetărilor. În urma activității, polițiștii au constatat două infracțiuni și au aplicat patru sancțiuni, în valoare totală de 1.750 de lei. În plus, oamenii legii au soluționat alte două dosare penale aflate în lucru. 
Sâmbătă, 6 octombrie, a fost rândul polițiștilor din Năvodari, care au organizat o serie de activități, pe linia combaterii faptelor cu violență, în urma cărora au constatat două infracțiuni.
Oamenii legii au controlat 23 de magazine alimentare și 17 autotu-risme. Aceștia au legitimat 48 de persoane și au reținut, în vederea continuării cercetărilor, șapte persoane.
Polițiștii au constatat două infracțiuni și au aplicat 10 sancțiuni, în valoare totală de 2.700 de lei. Mai mult, oamenii legii au soluționat, în urma raziei, alte trei dosare penale aflate în lucru.
Polițiștii rutieri le-au dat bătăi de cap șoferilor băuți și drogați
Polițiștii de la Rutieră din cele trei municipii, Constanța, Medgidia și Mangalia, au desfășurat, de sâmbătă seara până ieri dimineață, activități pentru a disciplina șoferii care conduc în stare de ebrietate sau sub influența substanțelor interzise.
Astfel, oamenii legii au constatat, în decurs de zece ore, cât au durat acțiunile, nu mai puțin de 15 infracțiuni. Dintre acestea, una pentru conducere sub influența drogurilor, șapte pentru conducere sub influența alcoolului, peste limita legală, una pentru conducerea unei mașini, având permisul suspendat, cinci pentru conducere fără a deține permis de conducere și o infracțiune, pentru punerea în circulație a unei mașini neînmatriculate.
În plus, pe parcursul aceleiași activități, polițiștii au aplicat 330 de amenzi, dintre care 218 pentru nepurtarea centurii de siguranță, șapte pentru folosirea telefonului mobil la volan, 16 pentru traversarea neregulamentară a pietonilor, iar 50 pentru alte abateri de la codul rutier.
Totodată, oamenii legii au reținut 14 permise de conducere și au retras 25 de certificate de înmatriculare.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei