La închisoare pentru că a pus doi copii să mimeze un act sexual oral

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 29 Octombrie 2012 472
Tânărul care, în urmă cu mai bine de doi ani, împreună cu doi prieteni, a plătit cu un leu doi copilași de șapte ani să mimeze un act sexual, a ajuns după gratii.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din Hârșova au primit un mandat de reținere pe numele lui Valentin Nacu, de 26 de ani; acesta a fost condamnat, la sfârșitul anului trecut, la doi ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de pornografie infan-tilă, iar căile de atac judecătorești urmate nu i-au dat dreptate. Astfel că, week-end-ul trecut, el a ajuns în penitenciar, pentru executarea pedepsei. 
Reamintim că, în mai 2010, gestul lui Valentin Nacu și a celor doi prieteni ai săi, Ciprian Gheorghiu și Nicolae Nichita, a șocat o țară întreagă. Cei trei se aflau pe terasa My Place din Hârșova, când au apărut doi copilași, un băiețel și o fetiță, Aslan Sercan Amet și Narcis Ali, ambii în vârstă de 7 ani, care cerșeau. Gheorghiu a scos o bancnotă de un leu și le-a promi-s-o micuților dacă mimează acte cu explicit caracter sexual. În vreme ce niciuna dintre persoanele aflate, la acea oră - ziua în amiaza mare! - nu a intervenit, fetița și băiețelul au mimat un act sexual oral. Totul a fost înregistrat de unul dintre cei trei prieteni și postat ulterior pe Internet. 
Cazul a ajuns în atenția pro-curorilor DIICOT, care l-au scos de sub urmărire penală pe Nicolae Nichita, motivând că el nu a participat în niciun fel, ci doar a fost prezent la masă. Ulterior, în timpul anchetei, Ciprian Gheor-ghiu și-a recunoscut vina și a cerut magistraților să beneficieze de micșorarea pedepsei cu o treime. În final, după judecarea cazului, Valentin Nacu a fost singurul condamnat la închisoare cu executare. 
Totodată, magistrații au stabilit ca Valentin Nacu și Ciprian Gheorghiu să le plătească celor două victime, în solidar, câte 10.000 de lei. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei