Lacrimi și durere la comemorarea scafandrilor morți în accidentul aviatic de la Tuzla / GALERIE FOTO

de Camelia MIU - MITRIC Joi, 05 Iulie 2012 493
Astăzi, la Centrul de Scafandri din Constanța a avut loc o ceremonie de comemorare a scafandrilor care au murit, în urmă cu doi ani, în accidentul aviatic de la Tuzla. Atunci, 12 militari de elită ai țării, care efectuau misiuni de antrenament, au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit la scurt timp de la decolare.
Nici în momentul de față nu se cunosc condițiile concrete și cauza care a produs tragedia. Mai mult, la dispoziția judecătorilor, procurorii militari au fost nevoiți să redeschidă dosarul și, abia de acum încolo, va trebui să se facă cercetări și expertize care ar avea menirea să lămurească toate aspectele care au condus la un asemenea eveniment.
Astăzi, familiile celor decedați au retrăit momentele de disperare care i-au încercat în urmă cu doi ani. De atunci, inimile lor plâng fără încetare, iar lacrimile le-au secat, gândindu-se la copiii, frații, soții ori logodnicii care au dispărut într-un accident groaznic.
Multe dintre rudele celor decedați s-au arătat resemnate și ne-au declarat că au renunțat să mai creadă că se va face lumină vreodată în acest caz. "Nu cred că se va afla vreodată adevărul! Toți sunt vinovați, se acoperă unul pe altul!", ne-a declarat mama unuia dintre militarii decedați
Unele dintre familii au mers la Tuzla, chiar la locul în care s-a produs tragedia, și și-au jelit copiii, soții ori logodnicii, retrăind acele clipe de coșmar de acum doi ani care-i vor urmări până la sfârșitul vieții. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei