MAGAZINELE DIN CONSTANȚA, LUATE CU ASALT DE HOȚI!

de Cuget Liber Luni, 29 Ianuarie 2018 650
La data de 28 ianuarie a.c., ora 20.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au depistat o tânără, de 23 de ani, din Năvodari, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, un articol vestimentar. Prejudiciul în valoare de 1.000 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.
De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au depistat un tânăr, de 29 de ani, din localitatea Baia - județul Tulcea, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, mai multe produse electronice.  Prejudiciul în valoare de 319 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.
Tot pe 28 ianuarie a.c., ora 16.45, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Constanța au depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Rahman - județul Tulcea, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, mai multe produse de uz casnic. Prejudiciul în valoare de 170 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.
Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Constanța au mai depistat și o minoră, de 12 ani, din Constanța, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, mai multe bunuri. Prejudiciul în valoare de 95,88 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.
Nu în ultimul rând, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au depistat o femeie, de 34 de ani, din localitatea Săveni - județul Ialomița, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, mai multe bunuri. Prejudiciul în valoare de 210 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale. În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei