Mai ceva ca în filme! POVESTEA CELUI MAI GHINIONIST HOȚ din CONSTANȚA

de Cuget Liber Marţi, 13 Septembrie 2016 1529
Ieri, în jurul orelor 13.30, plutonierul major Costică Topîrceanu, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanța, aflându-se în afara orelor de program, în timp ce se îndrepta către un cabinet medical, situat la intersecția străzii Soveja cu Aleea Zmeurei, unde soția sa este angajată, a observat un bărbat la ieșirea din cabinet, care număra bancnotele dintr-un portofel asemănător cu cel al soției sale. Acesta privea suspicios în jurul său persoanele care l-ar fi putut observa.

Subofițerul a intrat în cabinetul medical, a luat legătura cu soția sa, după care uitându-se în poșeta acesteia, a constatat faptul că îi lipsește portofelul. În scurt timp a trecut la urmărirea persoanei pe care o bănuia că a sustras portofelul, iar în zona b-dul Tomis, vis-a-vis de sediul Agenției Naționale de Administrare Fiscală Constanța, l-a imobilizat pe Nicolae-Gheorghe Dănciulescu, în vârstă de 48 ani. 

Subofițerul a sunat la Serviciul Național Unitar Apeluri de Urgență 112 și la dispeceratul Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanța, unde a declarat cele întâmplate, la fața locului fiind trimis un echipaj auto mixt de pe raza Secției 2 Poliție, care în urma controlului corporal, a găsit asupra suspectului un portofel ce conținea documente de identitate și o sumă de bani ce îi aparțineau soției jandarmului. Echipajul l-a condus pe numitul Nicolae-Gheorghe Dănciulescu la Secția 2 Poliție pentru întocmirea documentelor de sesizare pentru infracțiunea de furt, prevăzută de art. 228 Cod Penal.

Taguri

Comentează știrea

Velma
13 septembrie 2016
Ochi de detectiv

Super tare politistul!

Mitica
13 septembrie 2016
Salut

Furt știam ca-I 208 209:))

@@@
15 septembrie 2016
Pt Mitica

Nu stiai bine:(

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei