ATENȚIE! Mai mulți hoți se dau drept angajați ai Primăriei și vă lasă fără banii din casă sub pretextul deratizării

de Andreea ILIESCU Vineri, 24 Mai 2013 76
Grijă mare! Puteți rămâne fără bunurile din casă dacă sunteți cetățeni de bună credință. Mai mulți infractori se dau drept angajați ai unei firme de deratizare, din cadrul Primăriei municipiului Constanța. Cu acest pretext, aceștia intră în casele dumneavoastră, vă fură banii și pleacă nevăzuți. 
Un astfel de incident s-a petrecut în kilometrul 5, pe strada Valea Albă. Doi bătrânei, de 80 de ani, soț și soție, au făcut greșeala de a deschide ușa unor persoane necunoscute. Aceștia s-au recomandat a fi din partea unei firme de deratizare, spunându-le octogenarilor că în schimbul sumei de 400 de lei le va fi deratizată toată casa.
Cei doi bătrânei de bună credință le-au încredințat banii presupușilor angajați. Aceștia din urmă "s-au apucat de treabă". La un moment dat, infractorii le-au cerut bătrâneilor să părăsească încăperea, pentru că urmează a folosi o soluție toxică. Având siguranța că "muncitorii" sunt de încredere, octogenarii au plecat din casă, așteptând ca angajații să își termine treaba. Din nefericire, în momentul în care au pășit în dormitor, octogenarii au realizat că din șifonier lipsesc toți banii agonisiți, și anume undeva la 1.200 de lei.
Polițiștii constănțeni au început cercetările pentru identificarea infractorilor. Dacă vor fi găsiți, aceștia vor fi acuzați de furt și înșelăciune. De asemenea, oamenii legii trag un semnal de alarmă în rândul cetățenilor constănțeni. Mare atenție cui deschideți ușa locuinței. Dacă aveți orice fel de dubii, apelați cu încredere numărul unic de urgență 112. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei