Mașină cu numere românești, folosită în asasinarea unui afacerist ucrainean la Varna

de Madalina PETRESCU Duminică, 11 Iunie 2023 539
Un afacerist ucrainean a fost împușcat mortal în fața unui hotel din Varna, pe 8 iunie, seara. Asupra lui s-a tras dintr-o mașină înmatriculată în România, găsită apoi de anchetatori la aproximativ 2 km de locul crimei, complet arsă, relatează publicația de știri Nova Varna.

Bărbatul a fost împușcat în fața unui hotel din apropierea unui mare lanț de magazine alimentare, la intrarea în stațiune. Era pe treptele hotelului și în dreptul lui a oprit mașina înmatriculată în România și din ea s-au tras mai multe focuri de armă.

Anchetatorii cred că erau cel puțin doi oameni în autoturism.

Victima, care are 52 de ani, a fost transportată la spital, dar a murit pe drum din cauza rănilor. Ucraineanul nu avea statut de refugiat și avea afaceri în Bulgaria. În hotelul în fața căruia a fost asasinat locuiesc refugiați ucraineni și clădirea aparține unui om de afaceri rus.

După ce au tras asupra victimei lor, cei din mașină au demarat spre cartierul Vinița, iar autoturismul a fost descoperit de polițiști la 2 km distanță ars complet.

Anchetatorii n-au deocamdată niciun martor al crimei și se pare, după cum scrie presa bulgară, că nu există nici camere de supraveghere în zonă.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei