Măsuri luate de jandarmi pentru sărbătoarea Izvorul Tămăduirii

de Andreea ILIESCU Joi, 16 Aprilie 2015 108
Vineri, 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor asigura măsuri de ordine publică, în scopul desfășurării în condiții de siguranță, a ceremoniilor religioase prilejuite sărbătorirea hramului mănăstirii Dervent – Izvorul Tămăduirii situată în satul Galița și hramului mănăstirii Izvorul Tămăduirii-Înălțarea Sfintei Cruci situată în comuna Crucea .

În vederea prevenirii oricăror situații de natură să tulbure ordinea publică, jandarmii vor intra în dispozitivul constituit la mănăstirea Dervent, în data de 16 aprilie a.c., unde vor instala și garduri de protecție, menite a preveni busculadele care se pot produce în astfel de situații în care se înregistrează un număr mare de credincioși.

La asigurarea ordinii publice vor participa și lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța.

Jandarmii constănțeni recomandă participanților:

-adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială;
-respectarea indicațiilor forțelor de ordine și evitarea implicării în conflicte de orice natură;
- evitarea purtării la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenția;
-acordarea unei atenții deosebite bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje etc.);
- acordarea unei atenții deosebite copiilor care se pot rătăci cu ușurință în mulțime;

Taguri

Comentează știrea

adi
16 aprilie 2015
anunt

Începând de astăzi, nu te mai gândi la altceva decât la realizările pe care le vei obține în viitor și care vor fi infinit mai mari decât tot ce ai realizat vreodată până în prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei