Medicul șef și asistenta șefă de la ATI - Spitalul de Arși, audiați de polițiști

de Cuget Liber Vineri, 15 Iulie 2016 154
Șeful Secției de Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul de Arși din București, Adrian Stănculea, și asistenta-șefă a aceleiași secții au fost audiați la Poliția Capitalei după ce au fost deschise două anchete privind activitatea unității medicale.
Medicul Adrian Stănculea nu a dorit să dea declarații presei la ieșirea de la audieri, susținând că tot ceea ce a spus până acum a fost interpretat în mass-media în sensul dorit de acestea.
Audierile vor continua în aceste dosare, urmând să vină la Poliție întreg personalul al secției de Terapie Intensivă al Spitalului de Arși.
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și efectuează o anchetă cu privire la situația de la Spitalul de Arși din București.
"Sesizarea din oficiu și ancheta vizează posibila încălcare a art. 22 și art. 34 din Constituția României privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică și dreptul la ocrotirea sănătății", a precizat Avocatul Poporului.
O femeie a murit la Spitalul de Arși din București, după ce grupa de sânge i-a fost determinată incorect și i-a fost administrată altă grupă decât cea pe care o avea.
Un al doilea caz se referă la un bărbat internat în secția ATI a Spitalului de Arși, care a fost fotografiat având o rană invadată de viermi.
Medicul șef al Secției de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Arși, Adrian Stănculea, a ajuns vineri dimineață la Poliția Capitalei pentru a fi audiat în cele două anchete privind activitatea unității medicale. Și asistenta șefă a Secției de Anestezie Terapie Intensivă a spitalului a ajuns la audieri vineri dimineață.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei