Mesaje de condoleanțe

de Cuget Liber Luni, 08 August 2016 754
UDTTMR deplânge dispariția prematură a istoricului Virgil Coman
Vestea morții premature a celui care a fost Șeful Serviciului Județean Constanța al Arhivelor Naționale, Virgil Coman, a întristat comunitatea tătară. Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România regretă dispariția fulgerătoare a lui Virgil Coman, prieten apropiat al comunității, cel care și-a dăruit o mare parte din timpul său studiului istoriei tătarilor, cel care a fost alături de atâtea ori de tătari la evenimente culturale și editoriale importante. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!
Mesaj de condoleanțe din partea primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău:
"După o viață plină de generozitate față de semeni, marcată de dragoste de țară și urbe, de pasiune pentru istorie și cultură, Virgil Coman s-a stins fulgerător, în inima orașului, înconjurat de oameni și de cărți.
Constanța a pierdut un om valoros, un model de bunătate sufletească și de altruism. În aceste momente grele, exprim sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!"
PSD Constanța, mesaj de condoleanțe pentru Virgil Coman
Cuvintele sunt de prisos pentru a exprima tristețea ce ne cuprinde la dispariția fulgerătoare a celui care a fost profesor de istorie Virgil Coman, istoric, doctor în științe umaniste. A fost un om în adevăratul sens al cuvântului, un profesionist desăvârșit.
PSD Constanța, transmite sincere condoleanțe și gânduri de compasiune familiei sale în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a celui ce a fost directorul Arhivelor Naționale din județul Constanța.
Fie ca bunul Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică!
PNL Constanța regretă dispariția directorului Virgil Coman
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal își exprimă profundul regret pentru decesul celui care a fost Virgil Coman, directorul Arhivelor Naționale Constanța, și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Mesaj de condoleanțe din partea președintelui CJC, Marius Horia Țuțuianu
Virgil Coman a fost un apropiat colaborator al Consiliului Județean Constanța, punându-și priceperea și pregătirea profesională în sprijinul desfășurării cu succes a evenimentelor cu caracter istoric desfășurate de-a lungul anilor sub egida autorității județene. Cea mai recentă colaborare o reprezintă implicarea activă în organizarea pentru prima dată în istorie a Zilei Dobrogei, eveniment desfășurat în data de 14 noiembrie 2015, primul an în care evenimentul a fost declarat ziua oficială a Dobrogei prin lege. Implicarea sa a dat consistență și valoare acestui eveniment, fiind unul dintre istoricii de seamă ai județului care
s-au implicat în redactarea broșurii tiparite de Consiliul Județean Constanța cu prilejul împlinirii a 137 ani de la reintegrarea Dobrogei la Statul Român, eveniment marcat în data de 14 noiembrie 2015.
Doresc pe această cale să transmit în nume personal, cât și în numele întregului aparat al CJC, condoleanțe familiei și apropiaților.
Renumit pentru pasiunea față de istorie, pentru a aduce la lumină lucruri uitate sau neștiute de publicul larg, omul Virgil Coman a fost un tânăr care a lăsat o amprentă puternică în inima noastră, a constănțenilor.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei