Mesajul mamei îndurerate către fiica de 13 ani, dispărută de acasă

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 20 Martie 2014 812
O familie din Constanța trece prin clipe îngrozitoare, după ce fetița lor în vârstă de 13 ani a dispărut de acasă. Părinții au reclamat, luni, 17 martie, la Secția 2 Poliție că fiica lor, Roxana Marin, care învață la Școala Gimnazială "Remus Opreanu", a plecat de la școală spre casă, dar nu a mai ajuns. Ei presupun că minora a fugit de acasă pentru că ar fi fost certată din cauza unei note mici. 
Mama ei i-a lăsat un mesaj înduioșător pe pagina de socializare: "Roxana, dacă vezi acest mesaj, te roagă mama din suflet, vino acasă, sau măcar deschide telefonul ca să știu că trăiești. Te rog, Roxana, dă-ne un semn. Orice ai făcut sau orice ți s-a întâmplat, nu pățești nimic… te rog, Roxana, dă-ne un semn!". 
Semnalmentele tinerei sunt: 1.73 metri înălțime, 50 kilograme, constituție atletică, față ovală, ochi căprui, păr negru, lung până la talie, o aluniță pe obrazul stâng. La data plecării, minora purta blugi albaștri, vestă din fâș de culoare mov, bluză de trening de culoare mov, pantofi tip sport negri, având asupra ei un ghiozdan de culoare roz.
Cei care pot furniza orice informații în legătură cu această minoră sunt rugați să contacteze Secția 2 Poliție sau Dispeceratul Poliția Constanța, telefon 0241.611.364.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei