Muzica militară a Forțelor Navale deschide, astăzi, seria spectacolelor dedicate Zilei Marinei

de Camelia MIU - MITRIC Vineri, 10 August 2012 249
Sub bagheta dirijorului col. dr. Cornel Ignat, Muzica Militară a Forțelor Navale începe seria spectacolelor dedicate sărbătoririi Zilei Marinei Române. Așa se face că, începând de astăzi, vor fi prezentate publicului cântece marinărești din repertoriul creației muzicale românești, melodii specifice din repertoriul de paradă navală, precum și o incursiune muzicală folclorică în toate zonele geografice ale României.
Potrivit reprezentanților Statului Major al Forțelor Navale Române, spectacolele se vor desfășura după următorul program:
- vineri, 10 august, în stațiunea Mamaia itinerariul fanfarei militare va începe din fața complexului Melody, la ora 20, și se va încheia cu un concert pe scena din fața Cazinoului din Mamaia;
- sâmbătă, 11 august, la ora 19, pe terasa de la Radiovacanța Constanța, fanfara militară va concerta în deschiderea târgului de carte Gaudeamus; în jurul orei 21.00 va susține un spectacol în Portul Turistic din Mangalia, încheind cu o reprezentație în centrul stațiunii Neptun care va începe în jurul orei 22.00;
- duminică, 12 august, Muzica Militară va fi prezentă la București în Parcul Herăstrău între orele 16.00-21.00;
- luni, 13 august, de la ora 20.00 și marți, 14 august, de la ora 19.00, fanfara militară, alături de alte formații artistice va oferi publicului un spectacol, pe faleza din fața Comandamentului Flotei. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei