Neatenția la volan se plătește

de Andreea BAJDECHI Sâmbătă, 27 August 2011 551
Polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea a trei accidente, din fericire ușoare. Incidentele s-au produs pe baza neacordării de priori-tate, dar și din cauza nerespectării distanței regulamentare.
Maria Caraiola, de 44 de ani, din municipiul Constanța, se afla la volanul unui autoturism, pe strada Pandurului. Ajungând la intersecția cu șoseaua Mangaliei, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Vladimir Georgiu, de 50 de ani, din București, care circula regulamentar. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Stere Caraiola, de 47 de ani, pasager pe locul din dreapta față în primul autoturism.
La rândul său, Andrei Giti, de 23 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis și, ajungând la intersecție cu strada Suceava, a efectuat virajul la stânga, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Georgeta Lipcea, de 26 de ani, din Constanța, care circula regulamentar.
Și Sorinel Coadă, de 44 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia și, ajungând la marcajul pietonal din zona Universității Ovidius, din cauza nerespectării distanței corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Adrian Caloianu, de 25 de ani, din Constanța, care se afla oprit la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate pietonilor.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei