Nepoata lui "Săceanu", un an de pușcărie pentru șantaj

de Camelia MIU - MITRIC Miercuri, 18 Mai 2011 283
Magistrații de la Tribunalul Constanța au respins, ieri, ca nefondate apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și inculpații Emurla Sunan, Ciprian Marius Țurcan și Sevilen Iașar, nepoata lui Ismail Iașar "Săceanu", împotriva sentinței Judecătoriei Constanța prin care cei trei au fost condamnați la un an de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de șantaj. Decizia emisă ieri nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Constanța.
Potrivit rechizitoriului, pe 30 septembrie 2007, Țurcan și Sunan l-ar fi constrâns prin violență pe Florin George Ghevreg, de 21 de ani, din Turnu Măgurele, să le dea suma de 1.500 de euro.
Ghevreg se afla în sediul unei agenții imobiliare, împreună cu vărul lui, Valentin Camelin Zainea, care este administratorul firmei, în momentul în care Țurcan și Sunan și-ar fi făcut apariția însoțiți de Sevilen Iașar. Cei trei l-ar fi desfigurat cu un cuțit și l-ar fi amenințat cu moartea dacă nu le dă suma de 1.500 de euro. Bărbații le-ar fi spus că trebuie să plătească acești bani, pentru că ar fi violat-o pe amica lor. De teamă, Zainea le-a dat indivizilor suma de 300 de euro, pe care o avea la el, spunându-le că pentru ceilalți 1.200 de euro trebuie să revină a doua zi. Numai că Zainea și Ghevreg nu au mai pregătit banii și s-au dus și i-au denunțat pe cei doi indivizi. Ghevreg le-a spus anchetatorilor că Țurcan și Sunan l-ar fi ținut de mâini, în timp ce prietena acestora l-ar fi tăiat pe față cu un cuțit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei