O altă crimă şochează România! Femeie omorâtă de hoţ în propria casă! Tâlharul, găsit de poliţişti leşinat

de Alina DRACOPOL Miercuri, 16 August 2023 295
Un bărbat de 47 de ani a intrat peste o bătrână în casă, cu scopul de a o jefui. Bărbatul a atacat-o pe femeie și a ucis-o, dar ulterior hoțului i s-a făcut rău și a căzut în casă. Echipajul de la Ambulanță, chemat de vecini la fața locului, a găsit atât victima cât și atacatorul în apartament. Agresorul a ajuns în custodia polițiștilor, scrie stiri.tvr.ro
Crima s-a petrecut pe strada Clăbucet din Timișoara. Femeia, în vârstă de 74 de ani, locuia singură în apartament. Vecinii au auzit țipetele disperate ale bătrânei care striga după ajutor.
La fața locului a sosit imediat un echipaj de la ambulanță care a găsit-o pe bătrână într-o baltă de sânge iar pe atacator leșinat pe o canapea.
Vecinii au sunat-o pe fiica femeii, iar aceasta a alertat alte rude din Timișoara.
Atacatorul are 47 de ani și este recidivist. A comis infracțiuni în România dar și în Germania. După ce a atacat-o pe bătrână, individului i s-a făcut rău din cauza cantității mari de alcool pe care o consumase. Ca atare, a fost dus la Spitalul Județean din Timișoara.
După aproximativ două ore de stat în spital, atacatorul a fost dus la audieri la sediul IPJ Timiș iar apoi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei