O fată dispărută a fost găsită după ce a dat un SMS că este răpită!

de Alina DRACOPOL Sâmbătă, 06 Aprilie 2024 300
O fată de 17 ani a fost dată dispărută după ce a plecat de la CSRC Sf. Nicolae din Caracal, județul Olt, ea fiind găsită după ce reprezentanții Centrului au spus că adolescenta a trimis un SMS prin care susținea că e răpită. Fata le-a spus însă polițiștilor că nu a fost victima unei infracțiuni.

Poliţiştii din Olt au căutat o fată în vârstă de 17 ani, care a plecat voluntar de la CSRC Sfântul Nicolae din municipiul Caracal și nu a mai revenit.
Tânăra a fost dată dispărută de reprezentanții Centrului, care au spus că a plecat din 3 aprilie.
Ulterior, vineri, în 5 aprilie, Poliția Caracal a fost sesizată de către un reprezentant al CSRC Sf. Nicolae cu privire la faptul că minora a trimis un sms prin care sesiza faptul că este ținută împotriva voinței sale într-un imobil din municipiul Caracal.
Ce spune Poliţia Olt
"În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate pentru depistarea minorei. În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Olt, în cursul aceleiași zile, a fost localizat terminalul de pe care a fost transmis sms-ul.
Minora a fost depistată împreună cu un tânăr de 18 ani, într-un imobil nelocuit din orașul Corabia", transmite, sâmbătă, Poliția Olt.
Minora a declarat faptul că, pe perioada cât a lipsit, nu a fost victima vreunei infracțiuni.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei