O femeie a murit după ce a căzut cu pubela în autospeciala de gunoi! Incident ȘOCANT la Constanța

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Joi, 07 Iulie 2022 14647
Tragedie în Constanța! O femeie de 49 de ani din localitatea constănțeană Cumpăna și-a pierdut viața, astăzi, după ce a căzut în autospeciala de transport gunoi în vreme ce încerca să golească o pubelă, potrivit Realitatea.net

”Din primele informații, se pare că aceasta, din cauza manipulării defectuoase a pubelei și a urcării neautorizate pe un suport de ridicare al autospecialei de transport, concomitent cu prinderea necorespunzătoare în cleștii de ridicare, ar fi alunecat și căzut de la o înălțime de 1 metru, iar pubela s-ar fi desprins și ar fi căzut asupra acesteia.
În urma examinării trupului neînsuflețit, s-a constat că aceasta prezenta urme de violență corespunzătoare presiunii exercitate prin căderea pubelei în zona toracică, fără a fi constatate alte leziuni în celelalte părți ale corpului”, relatează Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Constanța.

Potrivit sursei citate, femeia a fost declarată decedată, fiind transportată la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei