O femeie a murit în urma unei explozii provocate de o acumulare de gaz

de Cuget Liber Vineri, 26 Martie 2021 453
O femeie de 64 de ani și-a pierdut viața după ce în bucătăria unde tocmai intrase pentru a pregăti cina a avut loc o explozie.
Fiul victimei a chemat imediat ajutoare. Personalul de pe ambulanță a încercat să o resusciteze, însă biata femeie și-a dat ultima suflare la scurt timp.
Tragedia s-a petrecut aseară, în localitatea Todireni din judeţul Botoșani. Femeia venea deseori la fiul său pe care îl ajută cu treburile în gospodărie. A intrat ca de obicei în bucătăria de vară pentru a pregăti cina. A deschis butelia, iar când a vrut să aprindă aragazul s-a produs o explozie.
Fiul, aflat prin gospodărie, a venit într-un suflet. Femeia era în stare gravă, așa că bărbatul a sunat după ajutor la 112. Apoi şi-a anunţat rudele.
Echipajul de pe ambulanța sosită la faţa locului i-a acordat femeii primul ajutor, însă rănile erau prea grave.
Ramona Guraliuc, medic-șef UPU-SMURD Botoşani: „S-au efectuat manevre de resuscitare în urma cărora s-a declarat decesul, stopul fiind practic ireversibil”.
O echipă de criminalişti urmează să stabilească cum s-a produs tragedia. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei