O femeie, arestată după ce și-a ucis iubitul cu 15 lovituri de sapă pentru că o bătea frecvent

de Cuget Liber Luni, 10 Iulie 2017 185
O femeie de 53 de ani din județul Vaslui a fost arestată preventiv, luni, pentru omor, după ce a recunoscut că și-a ucis iubitul cu 15 lovituri de sapă pe motiv că bărbatul obișnuia să o bată. Cadavrul a fost descoperit după câteva zile într-o vie din afara satului.
Bărbatul, de 47 de ani, a fost lovit de femeie cu o sapă, în special în cap, în timp ce se aflau la prășitul unei vii din apropierea localității Pârvești, potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.
Crima a fost descoperită după câteva zile de către proprietarul viei, care a sesizat Poliția.
În timpul cercetărilor, femeia a mărturisit anchetatorilor că a comis crima pentru că bărbatul, cu care trăia de mai mulți ani, obișnuia să o bată. De altfel, vasluianca a făcut mai multe reclamații la postul comunal de poliție pentru violență familială.
"Cei doi concubini se aflau într-o relație conflictuală mai veche. Pe fondul consumului de alcool, femeia a lovit victima în mod repetat cu o sapă, iar apoi a părăsit locul crimei", a declarat, luni, pentru News.ro prim-procurorul Parchetului de lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu.
Reținută inițial de către procurorul de caz, femeia a fost arestată preventiv de Tribunalul Vaslui, pentru 30 de zile, sub acuzația de omor, scrie romaniatv.net

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei