O femeie de 51 de ani, descarcerată de pompieri după ce ajuns în afara părţii carosabile

de Cuget Liber Vineri, 27 Ianuarie 2023 243
O femeie în vârstă de 51 de ani a fost descarcerată de pompierii giurgiuveni în noaptea de joi spre vineri după ce a ajuns cu maşina în afara părţii carosabile, pe A 1, la kilometrul 35, în zona localităţii Floreşti, judeţul Giurgiu, şi a rămas blocată în autoturism.
"Pompierii din cadrul ISU Giurgiu au fost solicitaţi să intervină în noaptea de joi spre vineri, în cazul unui accident rutier ce s-a produs pe A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 35, în zona localităţii Floreşti, judeţul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD. Aceştia au găsit un autoturism în afara părţii carosabile, într-un loc cu vizibilitate redusă din cauza stufărişului de pe marginea drumului. Conducătoarea auto era blocată în interior', se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de ISU Giurgiu.
Femeia, în vârstă de 51 de ani, conştientă şi cooperantă, a fost extrasă din autoturism şi preluată de echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutor la faţa locului, aceasta a refuzat transportul la spital, scrie Agerpres.



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei