O platformă auto cu mașini Tesla spulberată pe Valea Oltului de alta, care transporta autoturisme second hand

de Madalina PETRESCU Marţi, 28 Noiembrie 2023 713
Două camioane care transportau autoturisme pe platforme au fost implicate, marţi după-amiază, într-un accident pe DN 7, pe Valea Oltului, în zona localităţii Boiţa din judeţul Sibiu. Una din platforme era încărcată cu autoturisme Tesla, în timp ce cea de-a doua transporta mașini second hand, potrivit Turnul Sfatului.

Un bărbat a fost descarcerat de echipajele de intervenţie, fiind transportat la UPU. Traficul în zonă a fost blocat complet. Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe DN 7, în afara localităţii Boiţa, fiind implicate două camioane care transportau autoturisme pe platformă.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu a trimis de urgenţă un echipaj de tip B, iar ISU două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, una de primă intervenţie. Acolo au fost găsite trei victime, dintre care una încarcerată. „Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la UPU Sibiu. Bărbatul este conştient şi are un traumatism la picior şi un traumatism cranio-cerebral. Celelalte două persoane implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat ISU Sibiu.Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei