Obsedat sexual pe străzile din Constanța

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 16 Februarie 2015 443
Un bărbat este anchetat de polițiștii Secției 3 din municipiul Constanța, după ce a agățat femei, pe străzile orașului, și le hărțuia sexual.  Sâmbătă, în jurul orei 10, 45, o femeie de 58 de ani a sunat la 112 spunând că, în timp ce mergea pe strada I. C. Brătianu, în dreptul Policlinicii 2 Constanța, a fost acostată de un bărbat, care a început să facă gesturi obscene, reușind cu greu să scape de el. După un sfert de oră, o tânără de 26 de ani suna la 112 pentru a cere sprijin spunând că a fost acostată pe B-dul Ferdinand, în dreptul fostului cinematograf Republica, de un bărbat dezbrăcat. 

Imediat, polițiștii au ajuns în zonă și l-au prins pe suspect. Este vorba despre Adrian F., de 46 de ani, iar potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul este navigator și a recunoscut co-miterea faptelor, neputând însă să dea o explicație pentru cele întâmplate. 

Acesta este anchetat, în libertate, pentru ultraj contra bu-nelor moravuri. El este moni-torizat de polițiști, care recomandă ca în astfel cazuri să se apeleze imediat 112. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei