"Obsesia" pe care o avea polițista din Gorj înainte să se sinucidă

de Cuget Liber Marţi, 31 Iulie 2018 875
Prinde tot mai mult contur varianta unei depresii în cazul polițistei din Gorj care și-a omorât mama și bebelușul și apoi s-a sinucis. Unii dintre apropiații familiei spun că, după naștere, femeia era obsedată de faptul că băiatul ei s-ar putea îmbolnăvi. Până acum procurorii nu au indicii care să arate că faptele s-au petrecut altfel decât spune soțul polițistei, scrie digi24.ro

Criminaliștii au verificat fiecare colț al casei, au luat declarații de la rude și vecini și au făcut reconstituirea faptei. Pentru acest lucru au folosit câte un manechin pentru fiecare victima.

ercetările merg în direcția unui omor calificat.
Polițiștii iau în calcul toate variantele posibile. Nu exclud nici ipoteza unei triple crime. Până acum însă nicio proba nu i-a determinat pe procurori să-l pună sub învinuire pe soț, agent de poliție, ori pe altcineva.
Astăzi cel mai probabil vom află și rezultatul necropsiei.
O polițistă din județul Gorj și-a ucis, duminică, mama, și-a rănit mortal bebelușul de 6 luni și s-a sinucis. Așa le-a spus anchetatorilor bărbatul acesteia, și el polițist. Femeia, care este foarte posibil să fi suferit de depresie post-partum, a folosit pistolul soțului care era plecat de acasă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei