Constanta Oficial de la autorităţi. Ce amendă a primit şoferul care a circulat cu maşina în zona pietonală de pe strada Ştefan de Mare

de Alina DRACOPOL Marţi, 23 Aprilie 2024 2064
Un şofer a fost depistat şi sancţionat cu o amendă de 2600 lei, după ce a circulat cu autoturismul pe strada Ştefan cel Mare, exact pe o zonă cu pavele, despre care ştim că este destinată pietonilor şi nu maşinilor.
 
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au urmărit imaginile video care au surprins momentul şi au demarat cercetări.

„Astfel, în urma verificărilor efectuate în zonă, au surprins pe camerele de supraveghere autovehiculul în cauză.

Persoana responsabilă a fost sancționată contravențional cu amenzi în valoare de 2600 lei, conform prevederilor HCL Constanța nr. 77 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța pentru circulația cu autovehiculul pe o zonă amenajate cu pavele destinate traficului pietonal, pentru circulația cu autovehiculul pe o casetă florală, precum și pentru murdărirea domeniului public...”, susţin reprezentanţii Primăriei Constanţa.
 
În acest context, cetăţenii sunt rugaţi să semnaleze orice fapte care contravin normelor legale în vigoare, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau pe adresa de e-mail [email protected]

Taguri

Comentează știrea

bya
23 aprilie

nesimtit

Adi
11 mai

Sigur e un tolomac ...... arunca cu bani .... isi merita soarta.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei