Oficial de la Poliție despre presupusul viol de la Școala de Vară organizată de AUR la Neptun

de Madalina PETRESCU Luni, 18 Septembrie 2023 4040
Acuzații grave aduse unor membri ai AUR. O minoră în vârstă de 17 ani, care a petrecut o noapte cu membrii unei delegații AUR, acuză că ar fi fost violată. Minora susține că a fost plecată cu delegația AUR respectivă în județul Constanța, unde au participat la tabăra de vară a organizației de tineret a partidului.

Delegația din care făcea parte și tânăra a fost cazată la un hotel din stațiunea Olimp, iar în cursul nopții, aceasta ar fi consumat băuturi alcoolice alături de mai multe persoane din grup. Tânăra a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat.
La sosirea acasă, însă, ea a acuzat dureri abdominale și sângerări vaginale, fapt pentru care s-a prezentat cu părinții la Urgențe. Părinții au sesizat apoi Poliția.
Autoritățile efectuează percheziții la hotelul unde a avut loc presupusul abuz și solicită camerele de supraveghere. A fost deschis un dosar penal în acest caz.

„Pe 16 septembrie, Poliția municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră de 17 ani din Slobozia s-a prezentat la Urgențe, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, declarând că a fost victima unei infracțiuni de viol comis în județul Constanța.
Din primele cercetări, polițiștii de la Investigații Criminale au stabilit faptul că în perioada 14 – 16 septembrie, minora a participat la o tabără de vară organizată în stațiunea Neptun Olimp. Minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Ialomiția, fiindu-i prelevate probe biologice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, a declarat Andreea Loghin, purtătoare de cuvânt a IPJ Ialomița, pentru B1 TV.
Cercetările sunt in rem la acest moment, adică vizează presupune fapte, nu o persoană sau persoane anume.
Loghin a mai precizat că în perioada următoare, în funcție de rezultatele cercetărilor făcute, vor fi prezentate public și alte date, fără a fi afectată derularea anchetei.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei