Omul de afaceri Cătălin Chelu, dat în urmărire națională

de Cuget Liber Joi, 11 Septembrie 2014 159
Omul de afaceri Cătălin Chelu, condamnat definitiv la șase ani de închisoare, a fost dat în urmărire națională de Poliție, după ce nu a fost găsit la domiciliu, pentru punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei.
Cătălin Chelu a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel București, la șase ani de închisoare în dosarul "Mită la MAI", pentru tentativa de mituire a fostului secretar de stat în Ministerul de Interne Dan Valentin Fătuloiu.

Chelu a fost acuzat că, din august și până în 12 noiembrie 2010, i-a promis chestorului șef Dan Valentin Fătuloiu suma de un milion de euro. În schimbul banilor, Fătuloiu - care, potrivit procurorilor DNA, a fost denunțător în acest dosar - trebuia ca, în calitatea sa de secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor, să "îndeplinească acte contrare îndatoririlor de serviciu, respectiv să stopeze prelucrarea în sistem integrat a informațiilor din dosarele penale având ca obiect infracțiuni comise de către Chelu Cătălin Constantin și persoanele apropiate acestuia", scrie Mediafax.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei