Oprire cu tam-tam în trafic, la Constanţa! Fără permis, un bărbat a refuzat să fie testat la alcool şi droguri

de Cuget Liber Joi, 01 Februarie 2024 219
Zi de zi, poliţiştii din Constanţa au de-a face cu şoferi certaţi cu legea rutieră. Este şi cazul unui bărbat care a fost depistat la volanul unei maşini, deşi nu deţinea permis de conducere. În plus, în momentul în care oamenii legii au vrut să-l testeze pentru consumul de droguri şi alcool, acesta s-a împotrivit. Drept urmare, a ajuns după gratii.

„La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, informează Poliţia Constanţa.

Astfel, la data de 28 ianuarie a.c., acesta ar fi condus un autotursim pe strada Plantelor, având suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice. Tras pe dreapta de oamenii legii, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, cât și testarea cu aparatul din dotare, pentru stabilirea indiciilor cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În consecinţă, a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ulterior, a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere legală.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei