PANICĂ ȘI GROAZĂ. Amenințare cu bombă într-o gară din Berlin

de Cuget Liber Joi, 15 Iunie 2017 188
Autoritatea din domeniul transportului din Berlin a anunțat existența unei amenințări cu bombă într-o gară din capitala Germaniei, informează Reuters, potrivit agerpres.

Totodată, poliția berlineză a transmis că verifică o valiză suspectă în apropiere de gara Alexanderplatz din Berlin.


Poliția din Berlin investighează o valiză suspectă descoperită pe un trotuar din apropierea gării Alexanderplatz din capitala Germaniei, informează joi Reuters, citând un purtător de cuvânt al forțelor de ordine.
Gara de tren a rămas deschisă, a declarat un martor pentru agenția de presă britanică. Anterior, autoritatea din domeniul transporturilor din Berlin a anunțat pasageri dintr-un tren că există o întârziere din cauza unei amenințări cu bombă la una dintre gările din oraș.
În urmă cu două zile, patru persoane, printre care o polițistă, au fost rănite într-un incident armat care a avut loc la o gară regională din apropiere de Munchen (capitala landului Bavaria, al treilea oraș ca mărime din Germania), iar singurul atacator a fost arestat. Incidentul a avut loc marți, pe peronul stației Unterföhring, într-o suburbie din nord-estul orașului Munchen, după ce un bărbat a deschis focul atunci când i s-au cerut actele de identitate.

Taguri

Comentează știrea

Geografie
15 iunie 2017
Geografie

Munchen este in sudul Getmaniel,Berlin in nord la cam 600 km de Munchen.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei