Patronii stației GPL de la Crevedia rămân în arest la domiciliu. Decizia Tribunalului definitivă

de Madalina PETRESCU Vineri, 26 Ianuarie 2024 238
Patronii staţiei GPL de la Crevedia, Daniel Ionuţ Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stângă, rămân în arest la domiciliu, a decis Tribunalul Bucureşti, iar decizia instanţei este definitivă.

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, ca nefondată, contestaţia formulată de Daniel Ionuţ Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stângă împotriva decizia Judecătoriei Sectorului 5 de prelungire a arestului la domiciliu.

“În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct.1 lit.b C.proc.pen. rap. la art. 204 C.proc.pen. respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpaţii Doldurea Ionuţ - Daniel şi Stîngă Cosmin-Ionuţ, împotriva încheierii din data de 19.01.2024 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti în dosarul nr. 1213/302/2024 şi menţine încheierea contestată”, se arată în minuta instanţei.

Decizia magistraţilor este definitivă.

Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti hotărâse, în data de 19 ianuarie, prelungirea arestului la domiciliu pentru Daniel Ionuţ Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stângă, pentru încă 30 de zile.

În luna august, la Crevedia au avut loc explozii şi un incendiu, soldate cu moartea a şase persoane şi rănirea a peste 50.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei