Patru ani de pușcărie pentru că și-a înjunghiat iubita!

de Camelia MIU - MITRIC Joi, 26 Aprilie 2012 245
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus, astăzi, condamnarea lui Zulcher Ismendula la pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor calificat.
Zulcher este acuzat că a intenționat să o omoare pe fosta lui concubină, respectiv Mucader Celik, de 44 de ani. La data de 5 februarie, cei doi s-au întâlnit în locuința unor prieteni comuni, unde bărbatul a consumat câteva sticle de spirt și nu a mai știut de el. La un moment dat, fosta iubită a discutat cu un alt bărbat la telefon, cu care a stabilit să se vadă la un restaurant. Acesta a fost momentul culminant care l-a făcut pe Ismendula să vadă roșu în fața ochilor. El a așteptat ca femeia să iasă din casă, apoi a luat un cuțit de bucătărie, a urmărit-o pe femeie pe stradă, iar când a considerat că e momentul a atacat-o. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, iar fără intervenția imediată a medicilor aceasta neavând șanse să trăiască.
În fața anchetatorilor, individul a spus că a acționat din gelozie și la beție, dar că nu ar fi intenționat să o omoare. Pe de altă parte, victima a spus că între ei nu a fost decât o aventură, dar după ce bărbatul a reacționat violent i-a spus imediat adio.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei