Patru morţi la fabrica de lactate RAM de la Ibăneşti! Printre ei, şi administratorul societăţii

de Alina DRACOPOL Luni, 24 Iunie 2024 1102
Patru bărbaţi au murit la fabrica de lactate RAM de la Ibăneşti (Botoşani) după ce un muncitor a coborât în beciul de decantare, dar nu a mai ieșit, iar după el, au mai coborât alte trei persoane. Printre victime se află şi administratorul societăţii comerciale, scrie economica.net

Două dintre victime au decedat la faţa locului, una la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, iar cea de-a patra la Iaşi.
Potrivit Poliţiei, unul dintre muncitori efectua lucrări de mentenanţă la staţia de epurare, context în care i s-a făcut rău, căzând într-un bazin cu apă reziduală. Ulterior, alţi doi angajaţi împreună cu administratorul societăţii au încercat să îl scoată din bazinul respectiv, însă, din cauza acumulărilor de gaze, toate cele patru persoane au intrat în stare de inconştienţă.
Firma a avut o cifră de afaceri netă de aproape 27 de milioane de lei în 2023, cu 20% mai mare decât în 2022. RAM a avut un profit net de 4,7 milioane de lei, cu 77% mai mare decât în 2022. Firma a avut un număr mediu de 30 de angajaţi în 2023, cu 3 oameni mai puţin decât în 2022.


foto: economica.net

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei