Patru tineri români căutați în Italia pentru furturi de peste o jumătate de milion, prinși în România

de Madalina PETRESCU Vineri, 31 Mai 2024 316
Patru tineri din comunele vâlcene Galicea şi Ioneşti sunt acuzați că au furat din magazine şi locuinţe din Italia bunuri în valoare de circa 650.000 de euro. Ei au fost reținuți de poliţiştii vâlceni și urmează să fie predați autorităților italiene, a anunțat vineri, 31 mai, IPJ Vâlcea, citat de Agerpres.

Cei patru, cu vârste cuprinse între 22 şi 36 de ani, au fost prinşi, joi, de către poliţiştii vâlceni, iar în prezent se află în centrele de reţinere şi arestare preventivă din Vâlcea şi Argeş.

Ei urmează să fie predaţi autorităţilor judiciare din Italia, care au emis şi mandate europene de arestare pe numele lor.
„Persoanele erau căutate, în vederea arestării, pentru comiterea în Italia a mai multor infracţiuni de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 650.000 de euro. Cei patru bărbaţi au fost prezentaţi procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, ulterior faţă de aceştia a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Vâlcea.
Pentru identificarea lor, poliţiştii vâlceni au colaborat cu colegii din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei