Percheziții în campusul universitar Ovidius

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 13 Ianuarie 2012 766
Cinci tineri sunt anchetați de polițiștii de la Crimă Organizată, pentru că vindeau droguri studenților din Constanța.
Miercuri după-amiază, oamenii legii au organizat un flagrant, în urma căruia l-au prins pe Iulian T., de 24 de ani, din Tulcea, student al Universității "Ovidius", în timp ce încerca să vândă cinci grame de cannabis, pentru 250 de lei. Ulterior, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare: una în căminul unei universități din Constanța, în ca-mera ocupată de Iulian T., una la domiciliul lui Ștefan M., de 25 de ani, din Constanța, iar a treia la domiciliul lui Lucian G., de 22 de ani, din comuna Valu lui Traian, unde au mai fost găsite aproximativ 43 grame cannabis, ambalat și pregătit pentru vânzare.
Alte 55 grame de cannabis au fost găsite într-un apartament din Constanța, închiriat de Alexandru B., de 24 de ani, împreună cu Andreea S., de 19 ani.
Din investigații a reieșit că drogurile au fost aduse din Grecia de tulceanul Iulian T. și distribuite, apoi, studenților doritori de senzații tari. Doi dintre suspecți, respectiv Iulian T. și Ștefan M., au fost reținuți, urmând să fie pre-zentați magistraților cu propunere de arestare preventivă. Ceilalți sunt cercetați în libertate. Toți cinci sunt acuzați de trafic de droguri de risc și riscă între 3 și 20 de ani de închisoare.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei