Percheziții în județul Constanța. Vizați - contrabandiștii de țigări

de Andreea ILIESCU Miercuri, 17 Octombrie 2012 327
Polițiștii bucureșteni au efec-tuat, ieri, 32 de percheziții în municipiul București și județele Ilfov, Constanța, Tulcea, Brăila, Sucea-va și Botoșani. 

Acțiunea a vizat destructurarea unei grupări infracționale, formată din 24 de persoane, suspectate de evaziune fiscală, contrabandă și deținerea sau comercializarea, pe teritoriul României, a produ-selor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de țigarete.
Concret, membrii grupării sunt suspectați de comercializarea de țigarete provenite din contrabandă, cu precădere din Republica Moldova și Ucraina.
La Constanța, oamenii legii au vizat cinci locații, unde se presupune a fi depozitate țigările de contrabandă.
În urma perchezițiilor, 18 per-soane au fost duse la poliție pentru audieri și au fost confiscate 340.000 de țigarete, precum și sume de bani în lei și valută: peste 250.000 de lei, 23.470 de euro și 16 dolari.
Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pentru stabilirea întregii activități infrac-ționale a suspecților. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei