Percheziții la domiciliu, efectuate de polițiștii constănțeni pentru furt calificat de mașini

de Petruta RIDICHE Miercuri, 14 Februarie 2024 186
Polițiști din cadrul Serviciului Municipal de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au început, în această dimineață, trei percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
Acțiunea este desfășurată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Perchezițiile au loc în municipiul Constanța și comuna Agigea. Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada ianuarie – februarie, persoanele în cauză, doi bărbați și o femeie, ar fi comis 13 infracțiuni de furt calificat din autoturisme. Din vehiculele respective ar fi fost sustrase diverse bunuri (roți de rezervă, truse de scule auto), unele dintre acestea fiind, ulterior, comercializate. Prejudiciul este de aproximativ 5.000 de lei.
Suportul de specialitate al operațiunii a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. La acțiune participă și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei