PERCHEZIȚII LA DOMICILIUL PRESUPUSULUI CRIMINAL AL ADRIANEI FARCAȘ

de Sorin HULUBEI Duminică, 29 Mai 2016 1579
Detalii noi ies la iveală din dosarul crimei care a șocat Constanța. Imediat după ce a înjunghiat-o de 10 ori pe Adriana Farcaș, vânzătoarea de la chioșcul de ziare, presupusul autor ar fi fugit direct acasă. La scurt timp a plecat din localitate și a fost prins la Sibiu. 

Sâmbătă, a doua zi după nefericitul eveniment, oamenii legii au descins în locuința în care Nicolae Filimon stătea cu chirie. Modul în care s-a comportat după ce ar fi produs crima, îi fac pe anchetatori să meargă pe premisa că bărbatul este prima dată când acesta a comis o astfel de faptă. 

"Au fost percheziții la el acasă, în zona Delfinariu, unde locuia cu chirie. El, după ce a comis fapta, atipic pentru un autor care încearcă să scape în zone aglomerate, caută să fugă într-o zonă centrală, dar el a fugit în zona închisă pe strada Unirii, către mare. Practic el s-a refugiat către «cuibul» lui. Categoric este prima crimă comisă de această persoană", au precizat pentru "Cuget Liber", surse oficiale din cadrul anchetei. Profilul psihologic al bărbatului îi determină pe anchetatori să creadă că era predispus să comită acest gest, mai ales că Nicolae Filimon ar fi încercat să-și pună capăt zilelor de două ori. "Era un tip introvertit, fără un cerc de relații, fapta a fost surprinzătoare pentru unii că nu-l știau în stare de așa ceva. Era un tip tăcut și retras, dar din punct de vedere psihologic acest gen de personalitate ar fi în stare de acest tip de fapte", mai spun aceleași surse. 

DETALII CUTREMURĂTOARE DESPRE CRIMA CARE A ÎNGROZIT CONSTANȚA




Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei