PERICOL DE EXPLOZIE. O cisternă plină cu motorină s-a răsturnat

de Cuget Liber Vineri, 24 Martie 2017 167
O cisternă încărcată cu 32 de tone de motorină, înmatriculată în Republica Moldova, s-a răsturnat, vineri dimineață, la cinci kilometri de municipiul Huși. Mai multe echipaje de pompieri intervin în zonă, în condițiile în care există scurgeri de combustibil, iar traficul pe E 581 este îngreunat.

Traficul rutier pe drumul european E 581, spre Vama Albița, se desfășoară pe un singur fir la cinci kilometri de municipiul Huși, după ce o cisternă încărcată cu 32 de tone de motorină s-a răsturnat în afara șoselei.

Șoferul autotrenului a pierdut controlul volanului într-o curbă și, din cauza încărcăturii, a intrat în tangaj, ceea ce a dus la răsturnarea cisternei.

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la locul accidentului, unde intervin pentru a preveni o eventuală explozie, în condițiile în care există scurgeri de combustibili.

"S-a luat legătura cu o firmă care deține o macara de mare tonaj pentru ca autocisterna să fie repusă pe roți. Ulterior, se va face transvazarea combustibilului într-o altă cisternă", a declarat, vineri, prefectul județului Vaslui, Isabel Bogdan, potrivit news.ro.

Șoferul autotrenului a suferit răni ușoare în urma accidentului, fără să necesite transportul la spital.




Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei