Persoane necunoscute au incendiat mai multe mașini; 3 au ars în întregime

de Cuget Liber Sâmbătă, 18 Mai 2019 166
Polițiștii au demarat, sâmbătă dimineața, cercetări după ce persoane necunoscute au incendiat mai multe autoturisme în municipiul Curtea de Argeș, trei dintre mașini arzând în totalitate, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.
Potrivit IPJ, în cursul dimineții, în municipiul Curtea de Argeș a avut loc un incendiu care a afectat mai multe autoturisme parcate, două dintre acestea aparținând aceluiași proprietar.
"Conform primelor concluzii ale ISU, cauza preliminară ar fi folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. În cauză se desfășoară cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere", a anunțat IPJ Argeș.
Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, evenimentul a avut loc pe strada 1 Decembrie, lângă blocurile ANL, la fața locului intervenind două autospeciale și un echipaj SMURD.
"Trei autoturisme au ars în proporție de 100% și un alt auto a ars în proporție de 20%. Toate erau staționate, iar 2 ale aceluiași proprietar, parcate într-un capăt și altul al parcării. Alte 2 autoturisme au mai fost afectate din cauza căldurii degajate", au precizat reprezentanții ISU Argeș.
Sursa: Agerpres 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei