Plase de pescuit și pește, confiscate

de Andreea ILIESCU Luni, 15 Aprilie 2013 147
Polițiștii de frontieră au oprit pentru control o Dacie, la care era atașat un peridoc, în care se aflau Gabriel C., în vârstă de 31 de ani și Claudiu C., de 33 de ani. În mașină au fost găsiți șase saci din plastic, în care se aflau șapte plase tip monofilament din nylon și 63 de kilograme de pește, pentru care cei doi bărbați, domiciliați în județul Constanța, nu au putut prezenta documente justificative pentru transportul efectuat. Oamenii legii au stabilit faptul că peridocul, pe care se afla o barcă din tablă confecționată artificial, nu este înmatriculat. 
Polițiștii de frontieră au ridicat, în vederea confiscării, plasele de pescuit în lungime de 846 de metri, iar cantitatea de pește a fost predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil. Peridocul, barca din tablă și două vâsle au fost ridicate pentru cercetări.
Persoanele în cauză sunt cercetate pentru transport al peștelui fără documente legale, deținere și folosire a plaselor de pescuit tip monofilament și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei