Poliţia Română, cooperare cu FBI, pentru destructurarea unei grupări specializate în skimming

de Alina DRACOPOL Marţi, 30 Ianuarie 2024 237
Polițiștii Direcției de Investigații Criminale din Poliția Română au colaborat cu Biroul FBI din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, în vederea realizării unui schimb de informații privind o grupare infracțională organizată, specializată în skimming, caracterului acesteia, modurile de operare, precum și cu privire la un bărbat, de 39 de ani, din București.

Bărbatul avea emis pe numele său, de către Judecătoria Sectorului 1 București, un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată.

De asemenea, pe parcursul anului 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Grupurilor de Criminalitate Organizată din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate au desfășurat activități investigative, în baza cooperării polițienești internaționale cu autoritățile de aplicare a legii din Statele Unite ale Americii (Biroul FBI din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București).

Acestea au vizat membrii grupării infracționale organizate, specializate în infracțiuni de criminalitate informatică (skimming la magazine).


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei