Polițist bătut în stațiunea Mamaia

de Camelia MIU - MITRIC Vineri, 03 August 2012 456
Un bărbat de 34 de ani, din Iași, a fost reținut pentru că a ultragiat un polițist din stațiunea Mamaia după ce acesta a încercat să acorde ajutor soției și copilului bărbatului ce fuse-seră agresați chiar de către ieșean.
Polițiștii din Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că un coleg de-al lor, de la Poliția Locală, aflat în executarea atribuțiilor de serviciu în zona unui hotel din Stațiunea Mamaia, este agresat de către un bărbat.
Persoana recalcitrantă a fost imobilizată și condusă la sediul Poliției Mamaia. Din primele verifi-cări, a reieșit faptul că polițistul local a fost agresat după ce a încercat să acorde ajutor soției și copilului bărbatului din Iași, care fuseseră agre-sați de acesta cu puțin timp înainte.
Ieșeanul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus reținerea pentru 24 de ore. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Constanța, urmând a fi prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere corespunzătoare. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei