Polițiști de frontieră amenințați de șoferul unui BMW

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 27 Septembrie 2012 166
Ieri după-amiază, în jurul orei 18,00, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au verificat pe drumul limitrof canalului Dunăre - Marea Neagră, în dreptul podului Agigea, o autoutilitară marca Mercedes Benz în care se aflau trei persoane.
La controlul specific s-a constatat că în autovehicul se aflau 38 de saci de plastic încărcați cu îngrășământ chimic (uree) și 20 de saci încărcați cu cereale. Șoferul a prezentat un document de însoțire a mărfii care prezenta urme de falsificare, declarând că produsele i-au parvenit în urma unor operațiuni de curățare a două barje ancorate în Portul Constanța.
În timp ce efectuau cercetarea la fața locului, polițiștii de frontieră au fost interpelați de șoferul unui autoturism marca BMW înmatriculat în București, care a început să le aducă injurii și ofense. Cel în cauză, cunoștință cu cele trei persoane aflate în autoutilitara marca Mercedes, a încercat să-i împiedice pe reprezentanții Gărzii de Coastă să continue cercetările în respectivul caz, proferând diverse amenințări.
Pentru comportamentul său violent, cel în cauză a fost imobilizat și condus pentru cercetări la sediul Poliției de Frontieră Constanța Sud Agigea. Polițiștii de frontieră i-au întocmit persoanei un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, dosarul ajungând în atenția procurorilor.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei