Polițiști din Constanța, detașați la Tulcea și Ialomița

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 31 August 2012 350
Sub coordonarea Direcției Rutiere și Direcției de Ordine Publică din cadrul Poliției Române, în zilele de 31 august și 1 septembrie au loc activități de prevenire a faptelor antisociale în județele Tulcea și Ialomița
Activitățile polițiștilor vizează diminuarea riscului rutier, menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea activităților infracționale și depistarea persoanelor care încalcă prevederile legale.
Astfel, astăzi, în intervalul orar 12.00 - 18.00, în județul Tulcea, are loc o acțiune în sistem integrat la care participă polițiști de la structurile locale de poliție rutieră, ordine publică și intervenție rapidă, precum și polițiști delegați de la inspectoratele de poliție ale județelor Brăila, Constanța, Galați și Ialomița.
De asemenea, pe 1 septembrie, în același interval orar, va avea loc o acțiune similară, pe raza județului Ialomița. La activități vor participa, pe lângă polițiști din cadrul structurilor locale de poliție rutieră, ordine publică și intervenție rapidă și polițiști detașați de la județele Brăila, Buzău, Călărași, Constanța și Secția de Poliție Autostrăzi din cadrul I.G.P.R.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei